Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hiphopmuş repmiş hiç haz etmeme rağmen sagopa denen tipin bir şarkısını indirmek için girdiğim sitede buldum aşağıdaki saçmalığı..aşırı milliyetçi birisi değilim ma yinede güleyimmi ağlayımmı bilemedim.. "Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak. O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak. Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım. Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar. Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı. Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda. Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli? Oyuverin altını, iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli.... O zaman durur belki gözümden akan yaşım O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM... Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstiklâl....." Kaynak[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bazı prostestoları Milli kavramlar altında yapmak ŞEREFSİZLİKTİR.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kötü olmamış bence[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güzelmiş..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oha heren ve oha fistan yani senin milli değerlerinle bole oynanmasına nası bole bi msg atıyosun. Hiç anlamıyorum artık bu türkleri iyice sapıttılar. Köpeksiz köy buldular deyneksiz oynuyorlar[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 15 Eylül 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ters bişey yokki..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonik tarafından 15 Eylül 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adam kendi tarzında benim milli değerlerimi korumaya çalışıyo çünkü kötü bi niyeti yok ..[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ters birşey olmadığını bende görüyorum ama yinede bir "miili değer" üstünde oynama yapmak ve kişisel protestolar için kullanmak yanlış..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şovenist şerefsizler rezillik ya madem amacın protesto neden adam gibi bişey yazmıyorsun. Ya benı çok sıktı artık bu Milli Marş a hakaret kabul edilmeli her önüne gelen değiştirip değiştirip başka bişey yapıp salıyor. Şarkı türküde yaparlar yakın allah belalarını versin sinirim fırladı bak *zıp* *zıp*[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 istiklal marşınla bole cevirmesin gitsin başka yazsın. Neden istiklal marşı neden yani utanmaz insan bunlarin hepsi[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kişisel protesto ? halinden memnunsan eyv[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 artık türk milletine hiç guvenmiyorum. 2 gun sonra bi savaş cıksa satıp gidicekler kesin. Reziller[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 halimden memnun olup olmamamla alakası yok..evet kişisel pretesto ben bu herife gidip "abibiz yönetimden para kaçıranlardan şikayetçiyiz bi şarkı yazıver pLz" demedim..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lol .. adam zaten bunu yazarak savaşa gitmiş görmüyomusun ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşım istiklal marşı üstünde oynama yapılamaz diye bişey var mı? bayrak olsa ya da türkiye cumhuriyeti ismi falan olsa bişi demicemde bu sonuçta bi şiir ne milli değeri? değer değil bu marş. remix de yapılır.bunda kızacak bişey yok ki?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sözüm genellemeydi bu arada farkındaysan türk halkı yazdım bu admaın sucu bole milli bir değerin bole şeylere alet edilmesi[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Christoph_Vassel, 15 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki: halimden memnun olup olmamamla alakası yok..evet kişisel pretesto ben bu herife gidip "abibiz yönetimden para kaçıranlardan şikayetçiyiz bi şarkı yazıver pLz" demedim.. nası alakası yok ya .. Peki o zaman sen halinden memnun diilsin diyelim daha iyisini istiyosun , ne yaptın ülken için ? Adam hiç değilse bi şeyler değiştirmiş bi şeyler ortaya koymuş , bir şeyler yaratmış elinden geldiğince . Kimse bi şey yapmayınca adamda naapsın kendi gücünün yettiği kadarını yapmış[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bazı şeylerin illa anayasada bi kural gibi yazılması gerekmez. Bunu kişinin beyni belirler. İşte bu beyinde kişini rezilliğini anlatıor[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 madem sadece sıradan bir marş , olimpiyatlarda ya da türkiyenin adı geçen yerlerde arka fon olara ismail yk yada gülşen felan koyalım bundan sonra..nasıl olsa sadece marş.. *!pff*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hah aynen katılıyorum Bide milli değer değilmiş. Way bea neler gorucez daha[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 10. yıl marşı da heryerde cıstak cıstak çalıyo ona niye bi şey demiyonuz o zaman[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sıradan bir marş diye bişi yazdım mı ben orda? gözünle oku.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: bLackcha0s, 15 Eylül 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Şovenist şerefsizler rezillik ya madem amacın protesto neden adam gibi bişey yazmıyorsun. Ya benı çok sıktı artık bu Milli Marş a hakaret kabul edilmeli her önüne gelen değiştirip değiştirip başka bişey yapıp salıyor. Şarkı türküde yaparlar yakın allah belalarını versin sinirim fırladı bak *zıp* *zıp* şovenist şerefsizler? milli marşı değiştirip kafalarına göre bir eleştiri yapanlar şovenist mi oluyorlar acaba? yaptıklarını savunmak maksadıyla söylemiyorum ancak bunu yazanların şek şovenizmle alakaları yok gördüğüm kadarıyla.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Bleeding, 15 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: Christoph_Vassel, 15 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki: halimden memnun olup olmamamla alakası yok..evet kişisel pretesto ben bu herife gidip "abibiz yönetimden para kaçıranlardan şikayetçiyiz bi şarkı yazıver pLz" demedim.. nası alakası yok ya .. Peki o zaman sen halinden memnun diilsin diyelim daha iyisini istiyosun , ne yaptın ülken için ? Adam hiç değilse bi şeyler değiştirmiş bi şeyler ortaya koymuş , bir şeyler yaratmış elinden geldiğince . Kimse bi şey yapmayınca adamda naapsın kendi gücünün yettiği kadarını yapmış ülkem için böyle bir saçmalık yapacağıma gider erdoğan2ın kölesi olurum daha iyi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Milli marş ile böyle oynanıp değiştirilmesi hoşuma gitmedi açıkcası. [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar